Literarni natječaj "Zemniče, zaprznio te mrak... a tebe zemlja rodi da budeš čil i jak, da nosiš u njedrima radosti zlatni ključ!"

Dragi učenici sedmih i osmih razreda osnovnih škola i dragi srednjoškolci!

Pozivamo vas povodom Dana života koji se slavi prvu nedjelju u veljači da svojim literarnim radovima pomognete obilježavanje ovoga međunarodnog dana.

Otvaramo literarni natječaj od 13. siječnja do 4. veljače 2014. godine. Tema Natječaja je

„Zemniče, zaprznio te mrak… a tebe zemlja rodi da budeš čil i jak, da nosiš u njedrima radosti zlatni ključ!“ (Vladimir Nazor, Cvrčak)

Literarne radove možete slati na mail udruge Cjelovit život: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili ih ostaviti na samostanskoj porti u crkvi Gospe Sinjske. Uz obvezno naznačeno ime i prezime, naziv škole i razred koji pohađate, napišite nam i kontakt telefon i e-mail na koji vam se možemo javiti.

Nagrade će se dodijeliti u dvije kategorije (1. kategorija – sedmaši i osmaši; 2. kategorija – srednjoškolci) i iznosit će:

1. nagrada: 500,00 kn
2. nagrada: 300,00 kn
3. nagrada: 200,00 kn.

Rezultati natječaja bit će objavljeni na službenoj stranici Udruge (www.ucz.hr), a sudionici će o njima biti obaviješteni i telefonom. Svečana dodjela nagrada bit će upriličena po dogovoru sa sudionicima u prostorijama Svetišta.

Radujemo se vašim radovima i iščekujemo ih s nestrpljenjem!

Aktualno