Dječji tjedan 2012.

Udruga Cjelovit život uz potporu Grada Sinja i ove godine organizira Dječji tjedan - dane radosti, igre i mira.

Program se odvija od 5. do 13. prosinca 2012. u Sinju. Možete ga pogledati u PDF dokumentu ovdje. Plakat sa svim informacijama možete vidjeti ovdje.

Predstava Prvi dan maloga Pipa

"Iz kruha se rodio neobičan dječak, plav kao različak. A i narav mu je malo neobična, svadljiva i pomalo naopaka. Uvijek mora biti u pravu jer on sve zna, pa i da je u podne sto sati. Baš zbog te naravi upast će u razne nezgode ali će se i izvući jer on je ipak jedan pametni klinac".

Sažetak je to lutkarske predstave Prvi dan maloga Pipa koja će danas s početkom u 16:30 sati biti izvedena u Dvorani Gospe Sinjske, u okviru Dječjega tjedna. Predstavu će izvesti Gradsko kazalište lutaka Split, koje u Sinj dolazi na poziv udruge Cjelovit život.

Okrugli stol na temu Depresija

U okviru Dječjeg tjedna udruga Cjelovit život organizira okrugli stol posvećen odgoju mladih, na temu Depresija.

Okrugli stol održat će se večeras s početkom u 19 sati u dvorani svetišta Čudotvorne Gospe Sinjske. Sudionici okruglog stola su spec. psihijatrije dr. med. Vesna Krolo Jurković, dr. sc. Anita Strujić Vladović iz Obiteljskog savjetovališta splitske nadbiskupije koja se bavi hagioterapijom, psihologinja Slavenka Maršić, spec. školske medicine dr. med. Ivna Tomašević Runje, spec. obiteljske medicine dr. med. Ante Prolić, dr. sc. fra Ante Čovo, voditelj Savjetovališta za duhovnu pomoć i dr. med. Sanja Martinović Čikara. Moderatorica Okruglog stola bit će Božena Romac.

Iz Udruge Cjelovit život pozivaju sve zainteresirane za ovu temu da dođu i aktivno sudjeluju u diskusiji.

Danas počinje Dječji tjedan 2012.

U okviru Božićno-novogodišnjeg programa 2012. godine udruga Cjelovit život organizira Dječji tjedan koji će početi danas i trajati do 13. prosinca.

 

Opširnije:Danas počinje Dječji tjedan 2012.

Predstava Nikolina pisma

Dramska udruga Most iz Trilja, predstavom autorice Nade Lapić, Nikolina pisma, razveselit će malene povodom dolaska njima najdražeg svetca, svetog Nikole. Predstava će premijerno biti izvedena na otvaranju Dječjeg tjedna u sinjskoj kinodvorani, 5. prosinca u 19 sati u organizacji udruga 4+ i Cjeloviti život. Nakon predstave sveti Nikola će svoj djeci dijeliti poklon paketiće.

Opširnije:Predstava Nikolina pisma

Aktualno