Projekt Između slobode i zakona

Uočavajući opće stanje (u najopćenitijem smislu: socijalno, duhovno, intelektualno, tjelesno, zdravstveno, ...) današnje mladosti na općoj razini, a posebno (što je nama interes) na našoj lokalnoj razini, Udruga Cjelovit život je osmislila dugoročan projekt kojem je cilj na to stanje utjecati raznim načinima: svojim prisustvom, informiranjem, djelovanjem prema nadležnim institucijama, organiziranjem programa za mlade i njihove roditelje, ...

Zapravo, sukus djelovanja Udruge sadržan je u tom projektu: Između slobode i zakona.

Projekt je krenuo prvim okruglim stolom pod nazivom Pomoć pri odrastanju - između slobode i zakona koji se održao 10. prosinca 2010. u sklopu Dječjeg tjedna 2010.

Svojevrsnu rekapitulaciju tog okruglog stola možete vidjeti ovdje.

Međutim, ta je okrugli stol bio samo okidač daljnjih aktivnosti. Uslijedili su brojni okrugli stolovi u Gradskoj vijećnici Grada Sinja na koje su se odazvale gotovo sve potrebite nadležne institucije. Više o tom pročitajte u rubrici Mediji o Udruzi i u člancima ovdje niže.

Okrugli stol "Alkoholizam – društveni i zdravstveni problem"

U organizaciji udruge Cjelovit život, u dvorani Gospe Sinjske večeras u 20 sati održat će se okrugli stol na temu Alkoholizam – društveni i zdravstveni problem. Cilj okruglog stola je osvješćivanje i animiranje javnosti da se kreiraju smjernice zakona o komunalnom redu za bolji nadzor i provođenje donešenih zakona, vezanih za konzumiranje alkohola.

Voditelji okruglog stola su dr. spec. psihijatar Vesna Krolo i dr. specijalist javnog zdravstva Ivana Šušnjara.

Okrugli stol Udruge Cjelovit život

Udruga za promicanje cjelovite dobrobiti čovjeka, društva i prirode 'Cjelovit život' nastavlja s ostvarivanjem zaključaka s Okruglog stola 'Pomoć pri odrastanju – između slobode i zakona'.

Udruga je organizirala sastanak, koji će se održati sutra, 25. ožujka u 13,15 sati, u gradskoj vijećnici. Sastanak je dio aktivnosti kojima zainteresirane udruge građana, predstavnici gradskih i općinskih vlasti, škola, zdravstvene službe i MUP nastoje otkloniti negativne pojave i utjecaje na mlade ljude našega kraja.

Opširnije:Okrugli stol Udruge Cjelovit život

Okrugli stol u Gradskoj vijećnici

Udruga za promicanje cjelovite dobrobiti čovjeka, društva i prirode Cjelovit život danas je održala sastanak u gradskoj vijećnici na temu Pomoć pri odrastanju – između slobode i zakona.

Opširnije:Okrugli stol u Gradskoj vijećnici

Aktualno